Afdekhoezen

    
Afb 1 hierboven: Deze buitenkeuken inclusief de tuinbank kussens blijven droog en schoon. Hoes gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). Aan de onderzoom zijn lussen gestikt waar een rijgijn doorloopt zodat de hoes er niet afwaait.

 

    barbeque hoes
Afb 2 hierboven: Hoes over BBQ van donkergrijs PVC doek (bisonyl). De onderzoom is met lussen en rijglijn uitgevoerd. 

 

   

Afb 3 hierboven: Als het winkelcentrum 's avonds sluit dekt de uitbater van de coffee corner zijn vitrines netjes af met deze hoezen gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). Aan de achterzijde zijn de hoezen voorzien van een rits. Dat is handig met erop leggen. Door de ogen onderaan de hoes kan een staaldraadje met slotje worden geregen. 

 

    
Afb 4 hierboven: Tuinbankhoes van donkergrijs PVC doek (bisonyl) onderin voorzien van rijglijn door lussen lopend. 

 

   Hoes over kist
Afb 5 hierboven: Hoes over kist voor tuingereedschap. Gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). Onderzoom voorzien van lussen waar een rijglijn doorheen loopt tegen het wegwaaien. 

 

    
Afb 6 hierboven: Dit karretje van de Sanquin bloedbank moet vocht en stofvrij blijven. Gemaakt van rood PVC doek (bisonyl) met uitsparing voor de handgreep. Zeil is aan onderzijde voorzien van lussen en een rijglijn. 

 


Afb 7 hierboven: Deze parkeerautomaat op Schiphol is tijdelijk buitengebruik. Dat wordt duidelijk gemaakt met deze hoes van felgeel PVC doek. Een rijglijn in de onderzoom voorkomt dat de hoes er afwaait. 

 

Afb 8 hierboven: Twee vitrinekasten op strandpaviljoen zijn afgedekt met hoezen van lichtgrijs PVC doek (bisonyl). De rijglijn die door lussen in de onderzoom loopt voorkomt dat de hoezen er afwaaien. 

 

     
Afb 9 hierboven: 2 tuinstoelen afgedekt met hoes van beige PVC doek (bisonyl). Onderkant hoes is voorzien van lussen waar een rijglijn door loopt. 

 


Afb 10 hierboven: Afdekhoes over dieselpomp op jachthaven. Voorzien van afleesvenster en rijglijn in de onderzoom. Hoes is gemaakt van lichtgrijs PVC doek (bisonyl).

 


Afb 11 hierboven: Hoes over machine van geel PVC doek (bisonyl). 

 


Afb 12 hierboven. De electronica van deze palletwagen kan van slag raken door vocht, vuil en stof. Opgelost met deze hoes gemaakt van zwart pvc doek (bisonyl).

 


Afb 13 hierboven: Hoesje met venster over weegschaal aflees unit. Gemaakt van blauw PVC doek. 


Afb 14 hierboven: Hoes over generator van blauw PVC doek. Met klep met klittenband . 

 


Afb 15 hierboven: Hoesje over luidspreker met gaas en een klepje voor als het gaat regenen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
To top