Contact / Waar vindt u ons

 

Adres:                 Haven 45  1131 EP  Volendam
Email:                 info@zeilmakerijschokker.nl
Website:             www.zeilmakerijschokker.nl
BTW nummer:    NL859901725B01
Coördinaten:      North 52* 29' 31.68"    East 05* 04' 24.59"


Zie onze openingtijden onder de knop "Openingstijden" in het hoofdmenu


Komt u met de auto ?
 

Ons adres is Haven 45, maar als u dat adres in uw navigatiesysteem ingeeft, loopt u hopeloos vast. U kunt beter Zuideinde 5 of postcode 1131 AC Volendam instellen.
Dit is het adres van restaurant/bistro d'Ouwe Helling. Hierachter vindt u ons bedrijf met parkeerterrein.

Gebruikt u geen navigatiesysteem volg dan de onderstaande route: Als u Volendam binnenkomt dan de eerste rotonde recht oversteken.
Na Garage Molenaar en het BP benzinestation direct rechtsaf de dijk oprijden tot u de hieronder afgebeelde T-splitsing ziet. 


 

Van maandag t/m vrijdag gaat u tot 11.00 uur linksaf en volgt u de bovendijkse route:

Volg de dijk tot u het water van de haven ziet. Dan gaat u rechtsaf naar beneden en rijdt u het parkeerterrein op. 

Van maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 en gedurende het hele weekend gaat u rechtdoor en volgt u de onderdijkse route:

Ga rechtdoor tot het einde van de weg. Bij het parkeerterrein komt u een paaltje tegen. Ga ervoor staan en wacht tot het licht op groen gaat. Dan kunt u verder rijden. Voorbij het parkeerterrein, aan het einde van de weg gaat u linksaf en daarna rechtsaf. Rijd aub rustig via de weg onder langs de huizen op het Zuideinde. Zo komt u op het parkeerterrein aan de haven. Aan de havenkant aan de achterzijde van het pand waar Rent & Event is gevestigd vindt u de zeilmakerij. 
 

Het gebouw links op de foto is het pand waarin Rent & Event en Zeilmakerij Schokker zijn gevestigd. 

De ingang onze zeilmakerij vindt u aan de achterkant van het pand waarin ook Rent & Event is gevestigd. U kunt tot de witte deur doorrijden om spullen in of uit te laden. 
 

Komt u met de boot ?

Zeilmakerij Schokker bevindt zich aan de oude vissershaven, dus niet in de nieuwe Marina. Als u de oude haven binnen vaart ga dan direct linksaf (bakboord voor kenners). Daar ziet u aan de zuidkant van de haven een groot wit gebouw met een aanlegsteiger., Deze 30 meter lange steiger is van Zeilmakerij Schokker en is uitsluitend gereserveerd voor onze klanten die een afspraak hebben gemaakt. Er is stroom en water op de steiger aanwezig en er zijn toiletten bij het havenkantoor.

Niet aanleggen aan de kop van de steiger svp. U betaalt geen havengeld gedurende uw verblijf bij ons bedrijf echter de havenmeester vindt het wel prettig als u even meldt dat u een afspraak met Zeilmakerij Schokker heeft.


Komt u met het openbaar vervoer ?

Van Amsterdam Centraal Station naar Volendam v.v. rijdt rechtstreeks een bus die ongeveer elk half uur vertrekt. U stapt uit bij de bushalte “Zeestraat” en volgt de borden “Haven”. Als u de haven ziet gaat u rechtsaf en u loopt tot waar het water van de haven ophoudt. Bij restaurant “d’ Ouwe Helling” loopt u linksaf naar beneden het parkeerterrein op en aan het eind van het parkeerterrein ziet u Zeilmakerij Schokker. Vanaf de bushalte is het ongeveer 5 minuten lopen.

 

 

 

 

 

 
To top