Zonwering voor scheepsramen.
 

zonwering scheepsramen

Afb 1

Wij maken alleen zonwering aan de BUITENKANT van de scheepsramen. Dat is het meest effectief en wij maken het voor u op maat. U mag het inmeten of wij doen dat voor u. Een patroon (mal) maken is meestal het beste. Vooral als er rekening moet worden gehouden met afgeronde hoeken, ruitenwissers, reeds in de boot aanwezige drukknopen enz. Een patroon maken kan alleen als u de boot bij ons voor de deur aanlegt maar wel graag eerst een afspraak maken aub. 


De beste materiaal keuze: Dickson Sunworker.

     Dickson sunworker 330 gr

 

Afb 2

Dickson Sunworker is een half doorzichtig screendoek (fijnmazig gaasdoek) van 100% polyster. UV bestendig. Doekgewicht 330 gram per M². Rolbreedte 150 cm. Leverbaar in de kleuren: white, pearl, grey, silver, taupe, bizon en charcoal. 

Dickson sunworker 330 gr per m2

Het gaasdoek wordt aan de binnenzijde afgezoomd met (dicht) pvc doek (bisonyl) en daarna afgewerkt met een bies in kleur naar keuze. Alles wordt gestikt met UV bestendig garen. Bevestiging aan de boot kan met drukknopen, spanbanden, tenax, minax enz. Zie de knop "Bevestigingssystemen" in het hoofdmenu aan de linkerkant van het scherm. 

Ruitenwissers, erop of eronder? 


 

Afb 3 linkerfoto: De ruitenwissers zitten onder het zonweringsdoek en daarom zit het gaasdoek niet 100% vlak tegen de ramen.
Afb 4 rechterfoto: De ruitenwissers zitten buitenop het zonweringsdoek. Het doek zit mooi vlak maar ruitenwissers zijn van rubber en kunnen vlekken op het doek achterlaten. U kunt ze natuurlijk afdekken met een apart hoesje of zakje. Of er een afstandhoudertje tussen stoppen. 
 


Afb 4
 

 


Afb 5

 


Afb 6

 


Afb 7


Afb 8: Zonwering voorraam motorboot Rootrunner van dicht PVC doek. Met drukknopen vastgezet. 

 

 

 

 

 

To top