Winterkorting

Omzeil de seizoensdrukte en profiteer van onze winterkorting.
 

In onze zeilmakerij is het normaliter in het voorjaar en in de zomer drukker dan in het najaar en in de winter. Door het aanbieden van winterkorting kunnen wij het werk enigszins spreiden en verschuiven naar de voor ons wat stillere tijd. Seizoensinvloeden worden op deze manier minder heftig en dat is in uw en ons voordeel. Als u ons bijvoorbeeld de hele winter de tijd geeft om iets te maken hebben wij minder tijdsdruk en kunnen we "op kleur" werken. Dat houdt in dat wij bijvoorbeeld eerst alles wat blauw is maken en vervolgens een serie van een andere kleur.

Zo werken wij milieuvriendelijker omdat we minder afval produceren en efficiënter omdat we onze machines minder vaak hoeven om te stellen. De winterkorting geldt alleen voor nieuw te maken werk, dus niet voor reparaties. Voorwaarde is wel dat u 35% aanbetaalt. Het restant betaalt u pas na gereedmelding.
 

Onze winterkorting is bij bestelling: Voor eind oktober 10%, voor eind november 7,5% en voor eind december 5%.
 

Wij hebben echter wel de maten nodig voordat de winter begint.
 

Onze winterkorting begint in oktober maar dat betekent niet dat u tot oktober moet wachten om de maten te laten nemen. Dat kan het hele jaar door. U kunt dus tijdens het zeilseizoen langsvaren om bijvoorbeeld een nieuw zeil, hoes of huik te laten inmeten. Voor het maken van een patroon (mal) voor een buiskap of boottent ligt het iets anders. Dat werkt voor ons het handigst als uw schip aan onze steiger in Volendam ligt. We hebben daarvoor wat meer tijd nodig en vooral droog weer en weinig wind. Die kans is in de zomer groter dan in het najaar en in de winter.

Tijdens het zeilseizoen een paar dagen bij ons aan de steiger blijven is dan het overwegen waard en wellicht in te plannen in uw vakantie. U betaalt bij ons geen liggeld, er is stroom en water op de steiger aanwezig en een verblijf van een paar dagen in de oude vissershaven van Volendam hoeft niet ongezellig te zijn. Een kwestie van goed afspreken en plannen dus. Als u vervolgens met ons afspreekt dat wij het in de aankomende winter mogen maken profiteert u van 10% winterkorting. Het bestelde ligt dan in het daaropvolgend voorjaar voor u klaar voor montage, door ons of u monteert het zelf.

 

 

 
To top