Zeilwasserij

Zeil en tentreiniging, luxe of noodzaak?

 

Jachtzeilen, bootkappen, zeilhuiken, tenten enz. hebben nogal wat te verduren van zand en zout, maar ook van vervuild water, atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, schimmels, algen en andere agressieve vervuiling. Door zeilen en dergelijke regelmatig te laten reinigen zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen. Wilt u dat dit reinigen professioneel gebeurt?

 


 

Zeilmakerij Volendam is inzamelpunt voor zeilwasserij Zonklaar 

 

Zonklaar is gespecialiseerd in het grondig, veilig en milieuvriendelijk reinigen van alle soorten jachtzeilen, bootkappen, tenten, huiken, hoezen en dergelijke. Zelfs roest, schimmel en algvlekken zijn geen probleem. De reiniging gebeurt volgens het weekproces met speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen die vezels, ramen, stiksels en de kleur niet aantasten. Na het reinigen wordt uw kap, tent of hoes weer geïmpregneerd en vuilafstotend gemaakt. Weer als nieuw dus. 

 

 

De te reinigen spullen kunt u het hele jaar door bij ons aanleveren. Houdt u er wel rekening mee dat het gemiddeld zes weken duurt voor uw gereinigde spullen weer bij ons terug zijn. U kunt dus het beste na het zeilseizoen uw zeilen, kap, tent, huik of hoes bij ons brengen. Desgewenst kijken wij alles voor u na, repareren of vermaken waar nodig en zorgen dat het bij Ultramar wordt gereinigd. U bent dan ruim op tijd klaar voor het nieuwe zeilseizoen.

 

Voor prijzen zie de website van Zonklaar .

 

Klik hier voor een link naar Zonklaar. Verlaat u de Zonklaar site dan keert u vanzelf terug naar onze website

 

 


 

 
To top