Over ons

Zeilmakerijen met productie in lage lonenlanden proberen al jaren de wind uit onze zeilen te nemen. Vaak niet gehinderd door enige kennis van zaken worden deze zeilen aan de man gebracht door tussenpersonen die nog nooit een naaimachine van dichtbij hebben gezien. Wij blijven trouw aan ons product en varen onze eigen koers. U wilt verzekerd zijn van op maat gemaakte topkwaliteit? U wilt in zee gaan met een zeilmaker die rekening houdt met uw wensen? U wilt vanzelfsprekende service en garantie? Alle grootzeilen, fokken, reefgenua’s, halfwinders, spinnakers enz. worden aan de haven in Volendam ontworpen, gestikt en afgewerkt. U neemt uw zeil dus in ontvangst van de makers zelf en dat wordt in Nederland steeds meer een zeldzaamheid. Onze “traditionele zeilen” worden nog op de authentieke manier met de hand gelijkt en afgewerkt.     
 

Reparatie en service.

Voor het repareren van zeilen, buiskappen, boottenten, motorbootkappen, afdekzeilen, huiken, hoezen enz. bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u niet (meer) tevreden over de prestaties van uw zeilen, breng ze dan bij ons langs. In veel gevallen kunnen wij er weer nieuw leven inblazen door de snit of de vorm aan te passen. Uiteraard krijgt u vooraf een prijsopgave.
 

Zeilmakerij voor industrie en in en om het huis.

Voor zeilmakerswerk op de wal. Onze zeilmakers maken op maat wat u heeft getekend of geschetst. De enorme keuze in doeksoorten, kleuren, bevestigingsmaterialen en afwerking biedt oneindige mogelijkheden. Denk hierbij aan afdekzeilen, windzeilen, serre zeilen, decoratieve zeilen, hoezen voor parasols, tuinmeubelen, afdekking voor machines, electronische apparatuur, airco's, voertuigen, gaas voor zandbakken, barbecues, enz.
Als u het oude doek van uw knikarm of uitval zonnescherm aanlevert, maken we het voor u na in kleur en dessin naar keuze. 
 

Kom langs of vraag ons om informatie of een offerte.

U kunt dan meteen kennismaken met onze snelle en nauwkeurige manier van werken.
Met duidelijke afspraken, grote betrokkenheid en concurrerende prijzen. Vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg en de service. We hebben immers een reputatie hoog te houden.
 
Wij zien het internet niet als doel maar als middel om u de informatie te bieden die u zoekt.
We hebben getracht onze website zo simpel, overzichtelijk en "Nederlands" mogelijk te houden.
Laat het ons weten als u vragen, complimenten, kritiek, suggesties of tips heeft. 

 

 

 

 

 
To top