Verkoopwagen zeilen


Afb 1 hierboven: Vis verkoopwagen met groen/donkergrijs PVC zeildoek (bisonyl). Aan de bovenkant en de 2 zijkanten van het zeil is een pees gestikt die in een aluminium rail wordt geschoven. Onderkant is voorzien van RVS ogen. 


Afb 2 hierboven: Rood PVC doek (bisonyl) windscherm voor Pizza verkoopwagen. Aan bovenkant van het zeil is een pees gestikt die in een aluminium rail schuift. Zijkant wordt met Tenax drukkers aan de kar vastgezet. Onderkant van het zeil voorzien van RVS ogen. Met de ritssluiting kunnen de delen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. 

 


Afb 3 hierboven: 2 Driehoekvormige rode PVC (bisonyl) windschermpjes voor vis verkoopwagen. Aan de bovenkant van de klep en aan de zijkant van de kar zijn aluminium rails gemonteerd. Aan de zeilen zit een pees die in de rail kan schuiven. Door het omhoog drukken van de klep komen de zeilen op spanning. 


Afb 4 hierboven: Windvrij hoekje gemaakt en 2 driehoekige windschermpjes voor deze Churro verkoopwagen. Zeilen gemaakt van rood PVC doek (bisonyl) . Aan de kleppen van de kar zijn rails gemonteerd waar de pezen die aan de zeilen zijn gestikt inschuiven. De driehoekige zeilen worden op spanning gebracht door het omhoogdrukken van de klep. In de hoek (binnen) van het vierkante zeil staat een extra paal (pijp) om de hoek "scherp" te houden Onderin het zeil zijn wat extra RVS ogen gemonteerd. Let op de gele bies die rondom de zeilen is gestikt. 

 


Afb 5 hierboven: Aan deze ijskar een windscherm gemaakt van 0,5 mm Achilles glasfoliedoek. Afgewerkt met wit PVC doek (bisonyl). Zo staat de ijsverkoper droog.

 


Afb 6 hierboven: De klanten van deze vis verkoopwagen staan droog en uit de wind met deze constructie. Zeil is gemaakt van blauw PVC doek (bisonyl). Aan de kar gemonteerd met tenax drukknopen. Aan onderkant in de punt uit te spannen met een shockcord (rond elastiek). Aan het dak van de kar is een aluminium rail gemonteerd waar de ingestikte pees van het zeil inschuift.

 


Afb 7 hierboven: In principe zou de jas van deze verkleumde visverkoper nu uit kunnen. De snijdende koude wind wordt nu immers door dit zeil tegengehouden. Het zeil is gemaakt van doorzichtig Achilles 0,5 mm glasfoliedoek. Afgewerkt met zwarte PVC zomen. Bovenaan het zeil is een pees gestikt die in de aan de bovenrand van de kar gemonteerde aluminium rail schuift. Onderaan zijn spanbandjes met gespen gemonteerd zodat het zeil naar beneden toe kan worden opgespannen. Voor het bedienen van de klanten zijn twee uitsparingen in het doek gemaakt die extra met zomen zijn versterkt en netjes met een zwart biesje zijn afgewerkt. 

 

 

 

 

 

 
To top