Tuin-terras-serre zeilen

Afb 1 hierboven: Serrezeil gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl) in twee delen met deelbare rits in midden. Zeil is aan bovenkant uitgevoerd met nylon sledes die in een aluminium rail lopen. Zo kan het zeil, vanuit de midden, naar beide kanten worden open geschoven. 

   
Afb 2 hierboven: Serrezeil gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). Aan bovenkant van het zeil is een pees gestikt die in een aluminium rail wordt geschoven. Voorzien van een venster en 2 ritsluitingen zodat de ingangsdeur naar boven toe kan worden opgerold en opgehangen oprolbandjes. Ook het grote deel, waarin het raam zit, kan worden opgerold en opgehangen.  


Afb 3 hierboven: Serrezeil gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). Aan de bovenzijde en aan de rechterzijde is het zeil voorzien van een pees die in een aluminium rail wordt geschoven. Links op de foto is het zeil op te spannen met spangespen. Ook aan de onderkant van het zeil zijn spanbanden gezet om het strak naar beneden op te spannen. In de terrastegels zijn daarvoor nylon bandbeugels geschroefd. Middendeel door 2 ritsen te openen, op te rollen en op te hangen d.m.v. oprolbandjes. 

      
Afb 4 hierboven: Zeil gemaakt van groen pvc doek (bisonyl). Rondom vast te zetten met minax sluitingen. Middendeel voorzien van 2 ritssluitingen waardoor het oprolbaar is gemaakt en op te hangen aan de oprolbandjes.


Afb 5 hierboven: Serrezeil gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). Bovenkant van zeil voorzien van sledes die lopen in een (door ons geleverde) aluminium rail. 1 zijkant is aan de binnenkant van het kozijn met minax knoppen vastgezet en de andere zijde kan met spanbandjes worden opgespannen. Zo kan de klant zelf bepalen hoe strak het zeil komt te staan. Voorzien van rits in de midden zodat beide zeilen naar de zijkant kunnen worden geschoven en daar met een bandje kunnen worden vastgebonden. Let op de rond lopende bovenkant van de vensters. 

 


Afb 6 hierboven: In de tuin, uit de wind en toch uitzicht houden met dit doorzichtige zeildoek van Achilles 0,5 mm glasfolie. Afgezoomd met grijs PVC doek, voorzien van RVS oogjes en vastgezet met kabelbinders (tywraps). 

 


Afb 7 hierboven: Voor extra schaduw op dit achtererf is een driehoekig zeil opgehangen. Gemaakt van Sunbrella Plus acryldoek. In de 3 hoeken van het zeil zijn RVS ogen gemaakt. Met 3 lijnen en katrollen op de muur wordt het zeil opgehesen. De lijnen worden vervolgens dmv kikkers op de muur vastgezet. Zo is het snel op te hangen en weg te halen. 

 

serrezeil   serrezeil
Afb 8 hierboven: De bovenzijde van dit serrezeil schuift in de aluminium rail die op het hout is geschroefd. In het midden van het zeil is een rits gemaakt zodat de twee delen afzonderlijk van elkaar zijn op te rollen. Onderaan en aan beide zijkanten wordt het zeil opgespannen met spanbanden met RVS gespen. Zeil is gemaakt van donkergrijs PVC doek (bisonyl). 

Afbeelding 9 hierboven: Serre zeil van binnenuit gezien. Gemaakt van zwart pvc doek (bisonyl). Onderkant op te spannen met RVS spangespen die aan de binnenkant op het zeil zijn gemonteerd. Boven is het zeil voorzien van een pees die in een aluminium rail schuift. Zijkanten zijn aan buitenkant op te spannen met tenax drukkers die aan een spanband met gesp zijn gemonteerd. ( zie de knop bevestigingssystemen in het hoofdmenu) 

Afbeelding 10 hierboven: Serre zeil van donkergrijs PVC doek (bisonyl)  Zijkant rechts is op te spannen met RVS gespen en spanbanden. Onderaan is een open zoom gemaakt waarin een balk, lat of pijp kan worden geschoven. Dit maakt het zeil extra stijf onderin en voorkomt flapperen. Bovenkant en linker zijkant van het grote zeil is met tenaxsluitingen vast te zetten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
To top