Speciale projecten

valmat  turnmat
Afb1 hierboven: Valmatten voor stuntwerk, turnvereniging, school, judoclub enz. Gemaakt van sterk pvc doek (bisonyl) in kleur naar keuze. Voorzien van ontluchtingsroosters en een ritssluiting aan de lange zijkant om het schuim er gemakkelijk in en uit te kunnen halen. 


Afb 2 hierboven: Traphekken in woonboot voorzien van zeildoek. Functioneel, veilig en decoratief. Gemaakt van half doorzichtig Dickson Sunworker gaasdoek. 

     

Afb 3 hierboven: Relingzeiltjes gemaakt van halfdoorzichtig Dickson Sunworker gaasdoek. 

scheidingswanden

Afb 4 hierboven: Scheidingswandjes en "parasol" voor leesruimte gemaakt in de recoveryroom van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

 

luifel voor winkel
Afb 5 hierboven: Luifel voor Vishandel Steur in Bovenkarspel gemaakt van lichtgrijs PVC doek (bisonyl). Let op het venster geheel rechts op de rechter foto. Het framewerk is niet door ons gemaakt. Op de gevel is een aluminium rail gemonteerd. Het zeil is voorzien van een pees die in deze rail schuift. Verder is het zeil rondom afgezoomd, inwendig versterkt en voorzien van RVS ogen. Met elastieken (shockcords) met haak is het zeil aan het buizenframe vastgezet.

 

Brandweerman opvangzeil
Afb 6 hierboven: Brandweerman opvangzeil in wording van wit PVC doek (bisonyl) met 14 mm lijn in buitenzoom. Extra banden (polyester webbing 25 mm) doorkruisen het zeil voor extra versterking. 

 

rockdumpchute
Afb 7 hierboven: Rockdumpchute voor offshorebedrijf. Wordt gebruikt om de palen waarop een booreiland in zee staat op de zeebodem met stenen te bedekken. De stenen worden aan de bovenkant, door de RVS ring in de chute gegooid en vallen dan recht naar beneden naar de zeebodem. Met de karabijnhaken wordt de chute aan de booreiland palen tijdelijk vastgezet. 

 

 

 

 

 
To top