Speed-consoleboot afdekzeil

Maxum Boss 2300 afdekzeil

Afb 1 hierboven: Afdekzeil voor Maxum Boss 2300 gemaakt van rood Topgun Polyesterdoek met zwarte bies. Zijkanten met drukknopen en achterkant op te spannen met spanbanden met RVS gespen.

Bayliner afdekzeil   Bayliner afdekzeil

Afb 2 hierboven: Afdekzeil van zwart Topgun over Bayliner. Rijglijn in onderzoom die achterop is op te spannen. Het zeil is naar achteren op te spannen met de spanbanden met RVS gespen. Voorin zijn landvastgaten gemaakt met een klep die met klittenband is af te sluiten. Waar het zeil op het raam rust is het binnen extra versterkt.

Qiucksilver consoleboot afdekzeil

Afb 3 hierboven: Quicksilver Consoleboot met afdekzeil van donkerblauw Topgun Polyesterdoek. Rijglijn in onderzoom en enkels spanbanden met RVS gesp aan de zijkanten en achterkant. Zeil is zowel in het water als op de trailer te gebruiken. 

    speedboat afdekzeil

Afb 4 hierboven: Speedboat op trailer met afdekzeil van grijs Topgun Polyesterdoek. Het zeil wordt vooraan om de boot gelegd en dan naar achteren toe strak getrokken met de rijglijn die door de onderzoom loopt. Achteraan wordt het met spanbanden met RVS gespen opgespannen. Voor de landvasten zijn openingen met klep gemaakt die met klittenband zijn af te sluiten. Waar het zeil het raam raakt is het binnenin extra versterkt met PVC stroken. Zeil is voorzien van 2 luchtroosters voor extra ventilatie.

Rascala fm 20 afdekzeil

Afb 5 hierboven: Rascala FM-20 met afdekzeil van lichtblauw Topgun Polyesterdoek. In de boot zijn doppen geboord waar elastieken (shockcords) omheen grijpen. Achterop is het zeil voorzien van spanbanden. Geen landvastgaten.

Sea ray met afdekzeil   Sea ray afdekzeil

Afb 6 hierboven: Afdekzeil over Sea Ray speedboat. Gemaakt van beige Topgun Polyesterdoek. Het zeil wordt om de voorkant van het zeil gelegd. Rijglijn loopt door lussen en daarmee wordt het zeil naar achteren toe strak getrokken. Achter op het zeil zijn drie spanbanden gemaakt. Het achterdek blijft vrij toegankelijk, ook als het zeil erop ligt. 

 

 

 

 
To top