Verhoogde kuiptenten

        Afb 1 drie foto's hierboven: Buiskap met verhoogde kuiptent. In de volksmond ook wel Pausmobieltent genoemd. U vindt het mooi of u vindt het niet mooi maar praktisch kan het wel zijn met stahoogte in de kuiptent. Er is wel een extra buis nodig die net achter de buiskap staat. De buizen maken wij natuurlijk deelbaar zodat ze makkelijker kunnen worden opgeborgen en ze staan op wegneembare RVS voetjes op de kuiprand.  De rits waarmee de kuiptent aan de voorkap wordt vastgezet zit niet achterop maar bovenop de buiskap gestikt. Die rits is dus alleen van buitenaf te bedienen. De zijkanten en de achterkant van de kuiptent zijn oprolbaar gemaakt en voorzien van vensters en luchtroosters. Geheel is gemaakt van Burgundy Sunbrella Plus en is met donkerblauw afgebiesd. 
 

adams 44 kuiptent
Afb 2 hierboven: Adams 44 met verhoogde kuiptent gemaakt van Captain Navy Sunbrella Plus en met witte bies afgewerkt. Het middenraam van de buiskap is oprolbaar gemaakt met 2 ritsen. Let op de 2 raampjes boven de buiskap in de kuiptent. 
 

Dragonfly kuiptent   Dragonfly kuiptent
Afb 3 hierboven: Dragonfly met buiskap en verhoogde kuiptent van Arctic Blue Sunbrella Plus en afgewerkt met donkerblauwe bies. Uitgevoerd met extra groot raam boven de buiskap. Goed te zien is dat de achterkant oprolbaar is gemaakt met 2 ritsen en voorzien is van luchtroosters met horrengaas. 
 


Afb 4 hierboven: Rival 34 met buiskap en verhoogde achtertent. Gemaakt van Hemp Beige Sunbrella Plus. 

 

 

 

 

 
To top