Buiskap met achterdeuren


Afb 1 hierboven: Elan 33 met buiskap en aan te ritsen achterdeuren. Gemaakt van wit Stamoid pvc doek met zwarte bies afgewerkt. Middendeel is oprolbaar gemaakt met 2 extra ritsen. Het geheel is met 2 ritsen van de buiskap te ritsen. 


Afb 2 hierboven: C-Yacht 1130 Decksaloon met buiskap en aan te ritsen achterdeuren. Gemaakt van Cadet Grey Sunbrella Plus met zwart afgebiesd en met een zwarte PVC grijprand. Deuren zijn afzonderlijk van elkaar in en uit te ritsen.

    

Afb 3 hierboven: 3 foto's van een Bavaria met buiskap met aan te ritsen achterdeuren. Gemaakt van Captain Navy Sunbrella Plus. Deuren zijn afzonderlijk van elkaar in en uit te ritsen. Uitgevoerd met extra grote ramen. Er is wat extra leefruimte gemaakt door de deuren wat naar achteren te maken. Let op het elastiek (shockcord) op de onderste foto waarmee het geheel wat naar achteren wordt getrokken naar het beugelte (wat daar al zat) op de kuiprand. 

Gibb sea buiskap met achterdeuren
Afb 4 hierboven: Gibb Sea met buiskap en in-en-uitritsbare achterdeuren. Gemaakt van Marine Blue Sunbrella Plus met witte bies afgewerkt. De achterdeuren worden met 2 spanbanden op de kuipvloer vastgezet en opgespannen. Daarvoor moesten wel 2 platte RVS bandbeugels op de kajuitvloer worden gemonteerd. Verder zitten er 2 drukknopen in de rugleuning van de bank.

C yacht 1250 buiskap met achterdeuren
Afb 5 hierboven: C-Yacht 1250 buiskap en achterdeuren gemaakt van Captain Navy Sunbrella Plus en met donkerblauwe bies afgewerkt. 2 Ritsen in plaats van 1 rits in de achterdeuren maakt het mogelijk dat het middendeel kan worden opgerold maar maakt het onmogelijk om de 2 delen afzonderlijk van elkaar aan de kap te ritsen. 

 

 
 
To top