Aanhangwagen - pickup zeilen en netten

  • Gemaakt van PVC doek (Bisonyl) of van extra sterk PVC gaasdoek in kleur naar keuze.
  • Vast te zetten met rubbers, elastieken, spanbanden naar keuze.
  • Maak een afspraak, breng uw wagen langs en we maken het op maat.

 

aanhangwagen zeil

Afb 1: Afdekzeil over aanhanger van Antraciet Bisonyl. Zeil is rondom voorzien van ogen. Bevestiging met elastiek (shockcord) aan de haken van de aanhangwagen. 

 

     

Afb 2: Afdekzeil over kleine aanhangwagen van Antraciet Bisonyl. Zeil is voorzien van ogen en shockcord. De nylon elastiekhaken grijpen onder de rand van de bak. 
Pickup met afdeknet

Afb 3: Gaaskleed op pickup gemaakt van zwart PVC gaas. Op de kwetsbare punten versterkt met zwart Bisonyl pvc doek. Op te spannen met rubbers.

 


Afb 4: Precontrained 362 gaasdoek. Ons bestelnummer JS 2070. Materiaal: dtex PES HT. 430 grams /m2. Scheurweerstand 250/270 daN/5cm. Kleurkeuze is beperkt. 

 

 

 

Afdekzeil over aanhangwagen   Afdekzeil over aanhangwagen

  

Afb 5: De spullen van het Volendams Operkakoor blijven droog onder dit afdekzeil en de koorleden zijn er blij mee. Gemaakt van blauw Bisonyl pvc doek. Rondom voorzien van ogen en rubbers. De rubbers grijpen om de haken die onder de rand van de kar zijn gelast. Achterkant van het zeil kan open om de spullen in en uit te kunnen laden. 

 

Aanhangwagen met frame   Zeil over aanhangwagen
Afb 6: Linkerfoto: aanhangwagen met (niet door ons gemaakt) frame. Rechterfoto: Antraciet Bisonyl zeil. De kar was al voorzien van opgelaste halve ringen. In de onderzoom van het zeil zijn ovale ogen gemonteerd waardoor een band loopt die met een gesp is op te spannen. Achterkant kan opengemaakt worden door de 2 banden die door de opgelaste ogen zijn geregen, los te maken. 

 


Afb 7: Afdekzeil over vouwwagen gemaakt van lichtgrijs Bisonyl pvc doek. Zeil is voorzien van ogen met doorgeregen elastiekkoord (shockcord) met daaraan nylon elastiekhaken. De haken grijpen onder de rand van de wagen. 

 

afb 8: Afdekzeil over pickup gemaakt van Antraciet Bisonyl PVC doek. Onderzoom van zeil is voorzien van ogen met daardoor een elastiekkoord (shockcord) geregen. Onder de bak van de auto zitten gelaste haken waar het elastiek aangrijpt. 

 

 
To top